Nytt år, nytt liv

Det har plutselig gått noen måneder og jeg føler på mange måter at dette er begynnelsen på et nytt liv. Det er 2019, 10 år siden jeg deo til India for å finne meg sjøl(har fortsatt ikke funnet meg helt men det nærmer seg) 10 år siden jeg flytta til oslo. 2018 var det rareste året så langt i livet mitt, det vanskeligste og det fineste. 

2009-2019 illustrasjonsbilde 🤪


Nå har jeg begynt en ny og ukjent hverdag, baby har allerede blitt 7 måneder, jeg er ferdig med barsel og har begynt i ny jobb. Den første uka på kontoret har vært veldig, veldig deilig og akkurat den pausen jeg har trengt. Og i natt hadde jeg min første natt borte fra Saga siden hun ble født. Det var det deiligste døgnet på en evighet. Jeg våknet opp uthvilt og tenkte ikke på henne før en liten time etter at jeg sto opp(ja det gjør litt vondt i samvittigheten å skrive). Et hotelldøgn i ny og ne må være den perfekte oppskrift på å overleve som babymama. 

Babymama på hotell 🙏

Nå gleder jeg meg helt vilt til å komme hjem og legge meg i senga ved siden av baby, og høre henne puste og drømme og prate i søvne ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.