Til alle mine venner og de jeg kjenner

Unnskyld for at jeg ikke tar kontakt, inviterer deg på besøk eller dukker opp på eventene dine. Det ser kanskje ut som jeg prioriterer noen venner mer enn andre. Men realiteten er at ammehodet ikke har plass til alt det hadde plass til før. I mammaperm har jeg konkludert med at to avtaler per dag er optimalt. Tre kan fort bli for mye. En dag i uka må jeg ha helt tom kalender for å vaske klær og rydde og bare slappe av og ta igjen de seriene jeg har missa siste episode av. Ofte kommer jeg en time for sent fordi baby måtte spise eller bæsje eller sove eller spydde over hele meg og seg selv. Og så kommer familien på besøk litt oftere enn før. På kveldstid må vi prøve å etablere babys rutiner for best mulig søvnmønster og det betyr gjerne at hver kveld er Netflix og chill / bading, byssing, mating, nattasang, litt skriking, prøve å få laget noe middag og sovne på sofaen til en eller annen film. Det beste er om du tar kontakt og initiativ. Jeg er fortsatt glad i deg og har 100% sikkert ikke glemt deg. Noen ganger kan jeg gjøre ting spontant så ikke slutt å spør selv om jeg ofte må si nei. Jeg kan fortsatt spise ute, drikke kaffe og sladre, ta et glass eller to og til og med bli med på konsert eller kino. Det må bare planlegges litt bedre enn før ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.