Bloggtørke

Altså, det er ikke bare, bare å være blogger for å si det sånn. Litt kred skal dere toppbloggere ha. Jeg har rett og slett vært litt lite inspirert og hatt enda mindre overskudd de siste ukene. Var ei uke på ferie i en slags familiekonstellasjon på fire i selveste syden og ble så sliten at jeg måtte ta enda mer ferie da vi kom hjem. Baby har begynt å våkne klar for livet hver dag klokka 06.00 og har plutselig blitt et lite menneske som krever oppmerksomhet store deler av dagen. Postpartum-hormonene mine er definitivt brukt opp for lengst og kroppen henger litt etter, så denne hverdagen med baby og behovet for aktivitet og sosialt liv er litt vanskelig å balansere enda. Og så har jeg som kanskje tidligere nevnt ordna meg ganske dårlig i dette familieprosjektet, så jeg bruker alt for mye tid på å tenke på økonomi og framtid, søke etter aktuelle jobber og skrive søknader. Så er det jo en del helserelaterte avtaler da, må jo passe på psyken, reparere bekkenet, holde rygg og nakke ved like, mosjonere, tøye på muskler og ledd, og ikke minst følge med på fysikken til baby. Du trodde kanskje at livet i perm var bare latte og chille med lille men det _er_ faktisk en fulltidsjobb med veldig mange timer overtid og uten kvelds- og nattetillegg. Please ikke gi meg opp enda, det kommer mer, jeg lover.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.