Kaffeturne: smoothie Xchange

Kaféturné er en serie med vurderinger av mat, drikke, ammeforhold og rullevennlighet. Seks uker inn kan jeg allerede se at det blir noen smoothies og iskaffer i løpet av permisjonstida, for å motivere meg selv til å unngå å bli stucked på Tøyen i et halvt år skal jeg vurdere flest mulig serveringssteder i hele Oslo de neste månedene. Trilletur for trilletur.

IMG_2005

Om du blir lei av latte eller ikke rekker å spise mellom slagene er Smoothie Xchange det perfekte alternativ. Flytende energi som smaker deilig, rett i hånda. Effektivt og kjekt å ha med på trilletur. Litt dyrt er det jo, men det må en mammakropp få lov å unne seg en gang i blant for å få litt påfyll av nødvendige vitaminer. Vurder å ta med eget beger, eller i det minste et gjenbrukbart sugerør (never forget skilpadden med sugerør i nesa :(((((). Tilgjengelig over hele byen, blant annet på Oslo City, Byporten, Storosenteret og Olaf Ryes plass.
Servering: Go nuts er min all-time favorite, med mandler og kale. Smaker så digg at jeg kunne bytta ut de fleste måltider med fast føde for den. Men jeg prøver å spise mest mulig rugbrød og havregrøt og middag altså.
Rullevennlighet: Oslo City, Byporten og Storosenteret er det bare å rulle inn i køen, på Olaf Ryes plass er det trappetrinn inn så vogna må stå utenfor.
Ammeforhold: Nei, dette er et vinn og forsvinn-sted.
Score: 5/10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.