Festivalbaby

Litt late, men hva er vel bedre enn å mimre litt tilbake til festivalsommer når høsten begynner å bli kald og tung? Helt siden jeg var 16 har jeg stort sett brukt hver eneste sommer på festivaler. Noen få som deltaker men aller mest på jobb. Sommerferie har altså siden VGS vært fullstendig erstattet av å reise rundt i hele landet, intensiv jobbing 24/7 men også noen av de beste opplevelsene jeg har hatt i livet. Og mange av de aller beste menneskene i livet har jeg blitt kjent med gjennom festivaljobbing. Det har liksom vært ei konstant boble av deilig frihetsfølelse, å være på reise, musikk, mennesker, sene kvelder, fest, lite søvn og masse jobb – og følelsen av å være nyttig og flink til noe.

I sommer derimot tilbragte jeg det meste av tiden i sofaen med ammepute og baby. En del FOMO men det gikk overraskende bra å ta livet med ro. Den eneste festivalen jeg fikk med meg i år var Øya, nærmeste nabo og tryggeste alternativ. Papi jobba som fotograf under hele festivalen så jeg og Saga var alene hjemme og hørte konsertene fra balkongen de første dagene. Lørdagen pakket jeg barnevogna full av babystæsj og var på plass i parken til første band sto på scenen, ivrige fans på livets første konsert. Blir ikke mer løkkamamma enn å sitte på gresset i Tøyenparken og amme mens No.4 synger om Oslo og elg og livet? Fikk supertips om perfekte øreklokker til bitteliten baby som funka så bra at hun sov seg gjennom hele festivalen. Mami klarte hele to øl og holdt ut til og med verdens råeste tante Bendik som spilte på hovedscenen! Ikke no stress med baby på festival 😀

Skjermbilde 2018-10-22 kl. 11.43.40

Bendik Øyafestivalen 2018. Foto: Ihne Pedersen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.