Babyaktiviteter: Babykino

Oslo Kino har faktisk veldig bra utvalg av nye filmer på Babykino. Ekstra god plass i salen, litt lys, lavere lyd og visninger på dagtid. En stund siden jeg sjekka det ut nå, men vi fikk faktisk sett Skjelvet på premieredagen, og det var helt perfekt å se i babysal siden det er en litt sånn nervepirrende film man blir litt stiv i skuldrene av.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e11

Jeg velger meg ofte actionfylte filmer selv om jeg er en av de som skvetter høyest underveis. Digga Bølgen, og Skjelvet var absolutt en god oppfølger. Lite mareritt å se Tøyenparken revne og SAS-hotellet knekke i to. Selvfølgelig også PASSE stoka over at rising star Kathrine Thorborg Johansen spiller en av hovedrollene ❤

Siden det var premieredag og alt var det utsolgt, så vil anbefale å velge litt mindre populære filmer. Kan jo fort miste fokus av en sal full av babyer. Men alt i alt, veldig postitivt overraska og veldig fan av konseptet babykino.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e27

Ps. beklager til Oslo Kino for bæsjebleier jeg glemte under setet og til hele det norske folk for spoilers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.