Når kroppen kapitulerer 

Jeg hadde en del trøbbel med bekkenet i svangerskapet, gikk på yoga for gravide som nok hjalp en del, men det ble likevel så ille at jeg ikke klarte bevege meg særlig mye den siste tiden før fødselen. De første månedene etter fødsel kjente jeg ikke så mye på bekkenplagene, kanskje fordi de rett og slett ble overskygget av alt det andre, og at kroppen og hodet var høye på mammatilværelsen. Men nå, fire måneder etter, er hoftene og korsryggen fortsatt skikkelig skranglete. Det er som om alle beina rundt bekkenet har blitt dratt fra hverandre i alle retninger og ikke har funnet tilbake til riktig sted. Jeg har hatt noen timer hos Bekken & Barn for å prøve å justere ting litt på plass igjen, det har hjulpet litt men jeg tåler ikke veldig lange trilleturer før det svikter. Tenkte prøve litt pilates og et par timer med PT for å komme i gang med litt styrke igjen, men tar med glede i mot alle tips og råd til å få skrudd sammen systemet så jeg kan få lov å komme meg ut i skogen på joggetur igjen snart, den eneste formen for trening jeg savner skikkelig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.