Nok er nok

Først graviditet, et kapittel for seg selv, så fødsel og blod og renselse og sting som må gro og infeksjoner og ammepupper. Så fort underlivet har grodd sammen er det resten av kroppen sin tur. Skeivt bekken, knuter i nakken, låsninger i ryggen og senebetennelse i begge armene. Og hodepine og kvalme da men det er jo bare pga nakken. Eksem og herpes og magetrøbbel, men det er jo sikkert fordi jeg er stressa over å trøble med amminga, og fordi bebi praktisk talt tømmer meg for energi, og fordi jeg ikke får spist riktig og regelmessig og fordi jeg ikke får sovet nok. Og sopp og kommende brystbetennelse men det har jeg heldigvis fått ammet bort i tide.

Ja også har jeg selvfølgelig IBS fra før og det gjør det ikke akkurat lettere med uregelmessig kosthold og søvn og stress.

Så nå, etter fire måneder med fullamming, har baby S nekta å amme tre netter på rad. Det betyr slutten på pupp for vår del, jeg har begynt nedtrapping og vi kjørte første smaksintroduksjon på fast føde i dag. Jeg gleder meg skikkelig til å forske og lage og spise masse forskjellig mat med henne. Baby virker fornøyd og mami er dritglad av å bare tenke på å slippe å ha mareritt om mating så fort melkemaskina roer seg og går tom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.