Kaféturné: Creperie de Mari

Kaféturné er en serie med vurderinger av mat, drikke, ammeforhold og rullevennlighet. Seks uker inn kan jeg allerede se at det blir noen smoothies og iskaffer i løpet av permisjonstida, for å motivere meg selv til å unngå å bli stucked på Tøyen i et halvt år skal jeg vurdere flest mulig serveringssteder i hele Oslo de neste månedene. Trilletur for trilletur, bydel for bydel. 
IMG_4490

Trapp men med rullestolheis, ikke plass til vogn inne tho. Samme inngang som Granit, betyr som regel at man må kjøpe noe greier der også. Hadde så sjukt lyst på digge matpannekaker nam nam nam, men de var ikke så veldig digge heller. Ikke sprø og gode som jeg ønsket meg, alt for tykke og seige liksom. Og helt streit fyll og kjedelig topping. Kunne kanskje prøvd en av dessertpannekakene men tror ikke jeg gidder spise der igjen.

Treig service, bråkete høyttalere og måtte spørre etter den streite svarte kaffen jeg bestilte to ganger. Gikk for crepe monsieur med egg og bacon og avokado som burde vært 100% men var helt ok.

Servering: 3

Rullevennlighet: 2

Ammeforhold: helt greit

Score: 2/10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.