Baby T-Rex

Hva skjer med denne hormonelle kroppen når babygirl skriker? Svetter mer enn i løpet av en heftig spinningtime.

Hadde et par gratis billetter og skulle gi kino et forsøk i går, med baby, siden hun uansett har vært ganske rolig så lenge hun er inntil meg tenkte jeg det skulle gå bra.

Den kvelden starta med en svett tur med t-banen. Jeg er veldig fornøyd med barnevogna fra TFK som vi fikk kjøpt brukt, men bremsene funker ikke så jeg får ikke låst hjulene på den. Det viste seg å bli et problem i løpet av de 10 minuttene på banen da baby skreik hysterisk og jeg skulle lempe henne over i bæresele i det banen tok noen brå svinger. En snill dame på setet rett bak oss så at jeg sleit og bidro, folk er ganske ålreite og hjelper gjerne med barnevogner har jeg merket meg. Og fy fader, noen ganger er det nok å håndtere for å si det sånn. Har vært livredd for å skade baby flere ganger i forsøk på å styre vogna foran meg med henne i sæle. Men altså, kjempesvett allerede der.

 

Møtte Karen utafor den nye kinoen i Nydalen og fant salen med Jurassic World. Satte på baby ear-muffs og det tok nesten en time før hun begynte å sutre. Heldigvis var det under en scene med masse Dinos, men fytti så stressa jeg ble. Løp ut av salen med skrikerungen, hadde heldigvis med tante K til unnsetning. Følte meg som verdens dummeste mami som trodde baby på verdens mest bråkete kinofilm var en god idé. Den kvelden skreik hun av og på gjennom hele trilleturen fra Nydalen og ned til byen, og fortsatte i to timer i strekk etter at vi kom hjem, selv med både bading, massasje og bæsj. Helt seriøst det svetteste jeg kan huske jeg har vært siden de siste timene jeg hadde på Barrys Bootcamp. Svette og tårer hos både baby og mami til det roet seg og hun endelig sovnet. I dag har hun smilt mer enn de siste ukene tilsammen, så det virker som alt har roet seg igjen. Praise be!

Hva har vi lært av dette: det er en grunn til at man går på babykino med baby, og ikke mist håpet selv om verdens snilleste baby plutselig blir en vaskeekte T-rex.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.