Rulleturer: Tøyenparken

Rulleturer er en serie omtale av trilleturer med vurdering av rullevennlighet, ammemuligheter, muligheter for kaffe og rast. Med andre ord en liste over mine anbefalte trilleturer og et forsøk på å avverge at andre går på samme smell som jeg har gjort. Fra Oslo øst til vest. Og litt utenfor.

Tøyenparken er Oslos beste park! Den er svær, har trær, bakker, fine stier, grønt gress og lite mennesker. Og til og med utsikt over byen. En tur rundt hele parken er nesten 3 km, så et par runder med trilling og dagens mål for mosjon er nådd. Om du bor et annet sted i byen stopper både T-bane og 20-bussen i nærheten. Du kan kjøpe niste på Tøyen Torg eller ta med en kaffe fra Stockfleths på Munchmuseet. Eller ta med niste og kaffe på termos hjemmefra og kjør full piknik. På vinteren har Tøyenparken en av byens beste akebakker. Og fortsatt fine stier å trille på.

fullsizeoutput_21

Tilgjengelighet: topp!

Ammeforhold: en del benker, spesielt ved stien på toppen

Varighet: som man vil

Gradering: enkel

Score: 9/10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.