Festival-fomo, aircondition og barnevakt

 

For ett år siden (og hver sommer før det) var jeg sannsynligvis rusa på festivallivet, jobb, venner og alko fra kvelden før. I hele fjor sommer reiste jeg rundt fra festival til festival, møtte mennesker, så konserter, kjørte bil opp og ned hele Norge og jobba stort sett 24/7, også når jeg var på fylla(eller motsatt). Det har liksom vært livet mitt så lenge jeg kan huske, og de aller fleste menneskene jeg har blitt kjent med og glad i har jeg møtt i det livet. Plutselig, etter en lang vinter, har jeg et annet menneske enn meg selv å ta vare på. Vil ikke tro at noen i min omgangskrets kunne gjetta at det skulle skje, og aller minst meg selv. Men nå er hun her da og snur livet opp ned. Er helt tullerusk i hodet av lite søvn og mye jobb denne sommeren også. Hver gang jeg swiper gjennom instafeeden og får festival-fomo må jeg bare minne meg selv om at jeg og trulte så både Destinys Child og The Carters på alle festivalers mor, Coachella, i april.

Holdt på å gå på veggen av den kokende varmen i Oslo sentrum og tok toget nordover til trøndelag på onsdag. Tog må være den beste måten å reise på med baby og barnevogn, selv om fellesferie og høysesong for familiereisende ikke er å anbefale fikk vi et firersete for oss sjøl i komfortvogna, jeg, mini og pus. Måtte overgå den daglige rasjonen på to kopper kaffe for å hente inn hundringsen jeg betalte for komfortseter, men den kaffeskjelven var totally verdt det. Passe svett av å ha bært alt opp de tre trinnene inn i toget på egenhånd ble den 6 timers turen faktisk veldig avslappende og til og med jeg duppa litt et par ganger.

Er sykt digg å være hjemme hos mor med aircondition inne, sende meld til søster hver morgen når baby har spist ferdig i sjutida og få barnevakt noen timer så mami får skjønnhetssøvnen sin. Blir her til papi savner oss så mye at han kommer og henter oss.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.